De theorie en het theorie-examen horen bij het behalen van je autorijbewijs.

Zonder theorie mag je namelijk geen praktijkexamen doen. Wel mag je alvast beginnen met je rijlessen zonder theorie.

 

Er zijn verschillende mogelijkheden om met je auto theorie aan de slag te gaan. Zo kun je bijvoorbeeld het lesboek los aanschaffen of toegang aanvragen voor de online examentraining.

Online je auto theorie oefenen kan met behulp van online examentraining. Op een interactieve wijze ga je aan de slag. Verkeersborden oefenen gaat zo gemakkelijk en snel. Dit heeft alles te maken met de 3D-animaties en ingesproken tekst. Er zijn 10 oefenexamens waarmee je kunt oefenen en uiteraard voldoet alles aan de eisen van het CBR. En dankzij de persoonlijke foutenanalyse weet jij exact waar je nog aan moet werken.

 

Wanneer je liever kiest voor een thoriecursus kan Rijschool Broekpolder je helpen bij het zoeken van een cursus in de buurt. Tijdens zo'n cursus neem je de theoriestof samen door en ga je oefenexamens maken.

 

 

 

 

 

Theorieboek

Om jezelf te kunnen voorbereiden op de cursus is het van belang dat je van te voren leert uit je theorieboek.

Let erop dat je dit doet uit de meest actuele versie van dit moment, om verassingen te voorkomen op je theorie-examen. Theorieboeken en theorie-examentrainingen kun je ook bij Rijschool Broekpolder aanschaffen.

 

Theorie-examen

Tijdens het examen krijg je 25 vragen op het gebied van gevaarherkenning. Hiervan moet je er 13 goed hebben.

Daarnaast krijg je 40 vragen over verkeersregels en jouw verkeersinzicht. Bij 35 goede antwoorden hierbij ben je geslaagd!

 

Kosten theorietraining

Er zijn verschillende mogelijkheden voor de training, waardoor de kosten ook verschillen.

Rijschool Broekpolder helpt je met zoeken naar een cursus als dit nodig is. Het is uiteraard ook mogelijk om een los examen te plannen bij het CBR waarvoor je dan zelf leert.

Theorie