Even voorstellen

Mijn naam is Jeroen Hamelink eigenaar van Rijschool Broekpolder.

Vanaf mijn 16e ben ik al gedreven om zelfstandig te zijn en willen werken. Dit heb ik ook gedaan en heb verschillende banen gehad. Van 2002 tot 2013 ben ik werkzaam geweest in de horeca. Eerst 6 jaar in een lunchroom daarna in een eetcafé in Haarlem.

Echter wilde ik wat anders na al die jaren in de horeca maar vond het behalen van mijn rijbewijs hiervoor wel belangrijk. Door het behalen van mijn eigen rijbewijs ben ik toen ook al geinspireerd geraakt door het vak van rijinstructeur.

 

Na het behalen van mijn rijbewijs ben ik aan de slag gegaan als horeca leverancier. Hierdoor heb ik veel rijervaring kunnen opdoen doordat

 ik dagen lang op de weg was en dwars door de straten van Amsterdam en omgeving mocht rijden.

 

In 2019 de stap genomen om de opleiding tot rijinstructeur te gaan volgen. Deze heb ik gevolgd bij Jongepier in Aalsmeer. Zij staan hoog aangeschreven wat betreft kwaliteit en slagingspercentage.

In augustus 2020 ben ik geslaagd en heb ik mijn instructeurspas behaald en helemaal klaar om jou te helpen met rijlessen op maat en je rijbewijs te kunnen behalen.

De rijles

Als instructeur vind ik het belangrijk dat leerlingen zich op hun gemak voelen. Ik schenk aandacht aan de leerling en neem de tijd voor iedereen. Een vaste lesstructuur draagt ook bij aan het behalen van vooruitgang. Door regelmatig te herhalen boek je deze vooruitgang.

 

Uiteraard dient iedere leerling respectvol behandeld te worden. Een goede sfeer in de auto is hierbij ook heel belangrijk. In de auto mag het best gezellig zijn. Maar er moet natuurlijk ook gewerkt worden, niet alleen door de leerling maar ook zeker door de instructeur. Pas wanneer je beide voorwaarden kunt realiseren heb je kans op succes.

De lesauto

Na een fijne start van de rijschool met mijn Citroen C4 Cactus heb ik besloten om verder te gaan met een nieuwe lesauto. Ik heb gekozen voor de nieuwe Ford Puma. Een compacte en comfortabele auto die ondanks nieuwe snufjes over een overzichtelijk en rustig interieur beschikt.

 

De lesauto is voorzien van dubbele bediening met koppeling, rem en gaspedaal. Wat er ook gebeurt, de instructeur heeft samen met jou altijd de controle over de auto. Zo zorgen we samen voor jou veiligheid en die van de instructeur en overige weggebruikers.