Rijschool Broekpolder

Dé rijschool uit Beverwijk & Heemskerk 

Even voorstellen

Mijn naam is Jeroen Hamelink eigenaar van Rijschool Broekpolder.

Ik woon met mijn gezin (vrouw en 2 kinderen) in Broekpolder Beverwijk.

Na jarenlang in de horeca te hebben gewerkt en nog wat andere banen te hebben gehad als leverancier werd het tijd voor een nieuwe uitdaging.

De rijles

Als instructeur vind ik het belangrijk dat leerlingen zich op hun gemak voelen. Ik schenk aandacht aan de leerling en neem de tijd voor iedereen. Een vaste lesstructuur draagt ook bij aan het behalen van vooruitgang. Door regelmatig te herhalen boek je deze vooruitgang.

 

Uiteraard dient iedere leerling respectvol behandeld te worden. Een goede sfeer in de auto is hierbij ook heel belangrijk. In de auto mag het best gezellig zijn. Maar er moet natuurlijk ook gewerkt worden, niet alleen door de leerling maar ook zeker door de instructeur. Pas wanneer je beide voorwaarden kunt realiseren heb je kans op succes.

 

Ik heb ervaring met faalangst, onzekerheid en leerlingen met ADHD, ADD en autisme in het verkeer. Naast de instructeurspas heb ik dan ook een aanvullende cursus gevolgd en afgerond mbt faalangst.

De lesauto

Ik heb gekozen voor de nieuwe Ford Puma (zwart). Een compacte en comfortabele auto die ondanks nieuwe snufjes over een overzichtelijk en rustig interieur beschikt.

 

De lesauto is voorzien van dubbele bediening met koppeling, rem en gaspedaal. Wat er ook gebeurt, de instructeur heeft samen met jou altijd de controle over de auto. Zo zorgen we samen voor jou veiligheid en die van de instructeur en overige weggebruikers.

 

Automaat

Ook voor de automaat lessen heb ik gekozen voor een Ford Puma (wit).

De auto is voorzien van dubbele bediening die bestaat uit een rem en gaspedaal.

Ook hierbij heeft de instructeur samen met jou de controle over de auto.

In 2019 heb ik de stap genomen om de opleiding tot rijinstructeur te gaan volgen. Deze heb ik gevolgd bij Jongepier in Aalsmeer. Zij staan hoog aangeschreven wat betreft kwaliteit en slagingspercentage.

In augustus 2020 ben ik geslaagd en heb ik mijn instructeurspas behaald en Rijschool Broekpolder opgezet. Helemaal klaar om jou te helpen met rijlessen op maat en je rijbewijs te kunnen behalen.

Rijinstructeur Frank

Mijn naam is Frank van den Berg.

Ik ben getrouwd en woon samen met mijn vrouw in Haarlem.

Daarnaast heb ik een studerende zoon, een hond en 2 katten.

Na 18 jaar op Schiphol gewerkt te hebben als vliegtuig sleper werd het tijd voor iets anders.

Daarom ben ik via Jeroen de opleiding tot rijinstucteur gaan volgen bij Jongepier.

In oktober 2022 heb ik mijn instructeurspas behaald en per 1 december 2022 ben ik rijinstructeur bij Rijschool Broekpolder. 

Ik wil je graag  mee op sleeptouw nemen naar het behalen van je rijbewijs.